Funnies

Sinds kort kun je iets bijzonders aan uw bestelling KnagersNatuurlijk voer toevoegen: funnies! Wat zijn funnies en waarom zou je deze aan je voer laten toevoegen?

Wat zijn funnies?

Je kent vast wel die speciale pakken hagelslag waar lekkere snoepjes aan zijn toegevoegd, vaak in leuke vormpjes en kleuren. Net zoals dat je hagelslag met “funnies” kunt kopen, kun je bij KnagersNatuurlijk droogvoer met funnies kopen! Dit zijn dus speciale lekkernijen toegevoegd aan het droogvoer, die er anders niet in zitten. Welke funnies er zijn toegevoegd is wisselend, van grappige koekjes in de vorm van diertjes en noten in de dop tot stukjes gedroogd fruit! Jammie!

Waarom funnies in het voer?

Funnies zijn vooral voor de lekker, ze maken je knager nieuwsgierig naar wat voor lekkers er nu weer in het voer te vinden valt. Dit maakt het droogvoer een verrijking voor je knager en maakt het lekker afwisselend. Voor het baasje is het ook handig, op deze manier kun je makkelijk nieuwe snacks voor je knagers uitproberen. Zo is het ook voor het baasje een leuke verrassing, en als de funnies bevallen kun je de snack natuurlijk de volgende keer ook apart mee bestellen! Voor baasjes die nog wel eens vergeten hun knagers wat lekkers te geven is het ook een uitkomst, het lekkers zit gewoon in het droogvoer! 🙂

Is het wel gezond?

Het idee van funnies is natuurlijk dat het bijzonder lekker is, dus vaak is het ook wat minder gezond dan het gewone droogvoer. Echter worden er alleen geschikte snacks toegevoegd als funnies en in beperkte mate, dus het droogvoer wordt er zeker niet ongezond van! Hou er wel rekening mee dat je je knager wat minder dagelijkse snacks geeft wanneer je voer met funnies geeft, want de snack zit dan natuurlijk al in het voer!

Hoe bestel ik voer met funnies?

Bij de voermixen van KnagersNatuurlijk is los van de verpakkingskeuze een keuzeoptie aanwezig voor funnies. Deze staat standaard op “geen funnies”, om voer met funnies te ontvangen kies je simpelweg voor “ja, ik wil funnies!” Let op dat voer met funnies vaak apart gemengd en verpakt moet worden, mogelijk is de levertijd daardoor wat langer.

Veel plezier met het voeren van voer met funnies! 🙂