Verzenden & retourneren

Bestellingen

KnagersNatuurlijk is een eenmanszaak, het picken en packen van uw bestelling wordt dus door één persoon met de grootste zorg gedaan. We streven er naar uw bestelling binnen twee weken te verzenden, daar wij uw bestelling persoonlijk verwerken, inpakken en verzenden. Indien u een bestelling spoedig nodig heeft, laat het ons dan weten.

De verzendtarieven worden hier niet genoemd, omdat deze kunnen wijzigen. Kijk voor de meest actuele tarieven voor uw bestelling in uw winkelmand.

Verzendopties Nederland

Bestellingen worden per post naar u verzonden en om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden we meerdere verzendopties. Voor verzendingen binnen Nederland bieden we de volgende opties en tarieven:

  • Afhalen: Indien u in de buurt van onze locatie bent of een beurs bezoekt waar wij met een stand staan, is het uiteraard mogelijk om uw bestelling op te komen halen. Vermeld in het opmerkingenveld wanneer u de bestelling zou willen afhalen.
  • Brievenbuspost: Voor de kleine bestellingen die door de brievenbus passen bieden we uiteraard het goedkopere tarief voor brievenbuspost aan. Perfect voor die kleine dingen die écht nodig hebt.
  • PostNL pakketpost: Voor levering aan uw deur van grotere bestellingen gebruiken wij PostNL.
  • Kiala afhaalpunt: Pakketten tot 15 kilo kunnen ook naar een Kiala ophaalpunt bij u in de buurt verzonden worden tegen een voordelig tarief.

Verzendopties België

Sinds kort zijn wij vlak bij de Belgische grens gelokaliseerd, dit kan zeer voordelig uitpakken.

  • Afhalen: Indien u in de buurt van onze locatie bent of een beurs bezoekt waar wij met een stand staan, is het uiteraard mogelijk om uw bestelling op te komen halen. Vermeld in het opmerkingenveld wanneer u de bestelling zou willen afhalen.
  • PostNL pakketpost: We bieden ook nog standaard verzending naar België met PostNL aan, dit is wat duurder maar erg snel.
  • Kiala afhaalpunt: Pakketten tot 15 kilo kunnen ook naar een Kiala ophaalpunt bij u in de buurt verzonden worden tegen een voordelig tarief. De pakketten worden bij een Belgisch Kiala punt afgeleverd, zodat het tarief nog goedkoper is!

Retourneren

U heeft recht op 14 dagen bedenktijd, tijdens deze periode kunt u zonder opgaaf van reden (een deel van) uw bestelling retourneren en de aankoopkosten terug ontvangen. De geretourneerde producten moeten hiervoor wel in onaangebroken staat zijn, aangebroken verpakkingen voer kunnen helaas niet worden teruggenomen.

Mocht er een probleem zijn met uw bestelling wordt dit natuurlijk opgelost!